Deze vrouw heeft 450 honden en 250 katten in haar tuin...

stichting-dierennood-hulpproject

Heel bijzonder: Mirela heeft in haar grote tuin maar liefst 700 dieren opgenomen. Haar naam is Mirela Marcu en het verhaal van deze jonge en zeker ook bijzondere vrouw begint in 2012 wanneer zij haar eerste hond redt.

Op dat moment verandert haar leven. De empathie die zij voelt voor deze hond en de andere zwerfhonden op straat maakt dat ze een volgende redt, en nóg een en nóg een.

Haar appartement in Boekarest wordt al snel te klein en ze besluit te verhuizen naar het platteland van Calarasi waar haar oma haar een huis met een groot stuk grond heeft nagelaten.

Honden, katten, kippen en ezels vinden hun weg naar haar opvang. Maar ook een gewond schaapje of een verwaarloosd paard worden door haar liefdevol opgenomen en verzorgd.

Resultaat van haar enorme liefde voor zwerfdieren-in-nood is dat zij nu zo'n 700 dieren in haar tuin en in haar huis heeft opgenomen.

Natuurlijk had ze kunnen zeggen, zó nu is het genoeg en ik help geen enkel in nood verkerend dier meer. Maar helaas zijn er heel veel zieke of gewonde zwerfdieren in haar omgeving. Haar ogen sluiten voor het vele dierenleed, dat kan Mirela niet. Soms worden (jonge) dieren zelfs gewoon over haar hek gegooid.

Onze stichting controleert altijd heel streng of zo'n helper goed bezig is. Of deze ook openstaat voor adopties en voor sterilisaties. Met dat laatste heeft Mirela zelfs grote plannen! Voor veel meer dieren dan alleen die van haarzelf. Mogen wij daarom weer een fijne bijdrage aan jullie vragen om haar wat steun in de rug te kunnen bieden? Klik hier voor het hele verhaal. En je weet het: iedere donatie wordt door ons 100% alleen daarvoor gebruikt, zonder enige aftrek!