Dieren

Seniorenclub:het gezelligste dierentehuis van Nederland!

Stel: u verhuist naar een verzorgingstehuis en uw bejaarde dier mag niet mee, uw dier heeft medische problemen waardoor de verzorging thuis te zwaar wordt of uw kinderen blijken ineens allergisch te zijn. Wat nu….?

De redenen waarom mensen niet meer zelf voor hun hond of kat kunnen zorgen zijn talrijk. De Seniorenclub, het eerste bejaardentehuis voor honden en katten in Nederland, biedt uitkomst. De Seniorenclub is een onderdeel van Stichting Nationale Dierenzorg. Nationale Dierenzorg werd in 1926 opgericht door enkele hofdames van koningin Wilhelmina. Met 90 jaar ervaring heeft Nationale Dierenzorg veel expertise in huis.

De honden wonen in roedels van zo’n 8 tot 10 honden. Zij beschikken per roedel over een kamer met voldoende ligplaatsen, vloerverwarming en een uitloop naar buiten. Daarnaast gaan ze een aantal keer per dag naar de speelwei.Onze gepensioneerde katten beschikken over een gezellige kamer met meubels, kattenmandjes en een vliering met kattentrapjes. Onze vaste dierenarts komt twee maal per week langs om de dieren indien nodig te onderzoeken.

Het is verstandig tijdig na te denken over wat er met uw dier gebeurt als u er zelf niet meer voor kunt zorgen. U kunt testamentair vast laten leggen dat Nationale Dierenzorg de zorg voor uw dieren overneemt, mocht dat nodig zijn. U kunt letterlijk een mooie oudedagvoorziening voor uw huisdier regelen, en daarmee bent u beiden geholpen. Een hele geruststelling! Direct kennis maken met de bewoners? Ga dan naar www.seniorenclub.nl!