Gratis accommodatie voor vrijwilligers in Brazilië en in Roemenië!

Wie wil komen steriliseren nabij Fortaleza / Brazilië v.a. 1 sept.?

Een Nederlands echtpaar heeft jaren geleden een prachtig hotelcomplex aangelegd, dicht bij een ongerept strand in de omgeving van Fortaleza in het noorden van Brazilië.

Zij zijn daarnaast ook grote dierenvrienden en toen zij zagen hoeveel zwerfdieren er in de omgeving waren, hebben zij besloten om daar echt wat aan te gaan doen.

Daarvoor hebben zij een aparte eigen kliniek weten op te zetten, waar een officiële dierenarts werkzaam is. Daar worden zowel zwerfdieren als partikuliere huisdieren behandeld. Dit zijn voornamelijk sterilisaties, maar ieder zwerfdier wordt ook gevaccineerd en gechipt. 

Per 1 sept. a.s. gaat die kliniek open en zijn alle dierenartsen en studenten Diergeneeskunde met enige operatie-ervaring van harte welkom om mee te komen helpen.

Accommodatie in een studio in het 1ste klas hotel is op basis logies/ontbijt.

Lees hier verder.

Monica heeft hulp nodig voor haar honden, katten, eenden en kippen

In het privé asiel van Monica Gheorghita in het zuiden van Roemenië zitten ca. 35 honden + 27 puppies + 5 katten + 4 kittens + 12 eenden + 40 kippen. Alle honden zijn heel rustig en niet agressief.

Zij moet echter ca. 15 augustus geopereerd worden aan haar beide knieën. Vandaar dat zij  MET SPOED  vrijwilligers zoekt die haar vanaf 8 augustus willen komen helpen met het verzorgen van haar dieren.

Het huis bevindt zich in een prachtig rustig heuvellandschap in het zuiden van Roemenië. De bevolking is erg vriendelijk, ook voor Monica en haar dieren.

Voor wie geschikt? 

Iedere vrijwilliger of student Dierverzorging, die met het verzorgen van dieren enige ervaring heeft is hier van harte welkom. Het liefst langer dan 2 weken. 

In het huis is alle comfort aanwezig. Drie aparte slaapkamers, zitkamer, keuken, 2 badkamers, 2 toiletten en een aparte TV-kamer. Ook WiFi aanwezig.

Ook alle maaltijden zijn inclusief. Alleen zul je ze zelf (of met eventueel met andere vrijwilligers) moeten klaarmaken en ook regelmatig boodschappen moeten doen.  

Je moet alleen zelf voor het vervoer zorgen, waarbij er door Wizzair 5 x per week vanaf Eindhoven op Boekarest wordt gevlogen. (v.a. ca. 80 euro enkele reis). Vervolgens door met de trein (ca. 10 euro).

Interesse of meer weten?  Lees hier verder.