Nieuws

Fedja van Huêt is de nieuwe ambassadeur van het Liliane Fonds. Fedja gaat zich inzetten om kinderen met een handicap op de armste plekken van de wereld de steun te geven waar ze recht op hebben.

Copyright: Shutterstock.com

Goede Doelen Nederland doet elk jaar onderzoek onder haar leden naar ontwikkelingen in inkomsten, bestedingen en draagvlak in de samenleving. Aan het onderzoek over 2018 hebben 158 van de 178 leden meegedaan. 

Elke generatie heeft zijn eigen geefgedrag, ook in de christelijke doelgroep.

Hoogleraar Filantropie, René Bekkers, waarschuwt voor de gevolgen van de ontkerkelijking op het geefklimaat. Ingezoomd zie je belangrijke verschillen en nuances.

3xM heeft een nieuw project! Onze medewerkers in Pakistan gaan geregeld met hun laptop op stap. Op hun brommers rijden zij naar afgelegen dorpen in Pakistan. Daar

Wij mochten Koningin Máxima ontvangen op ons kantoor aan de Maliebaan in Utrecht. Onze beschermvrouwe bracht een informeel werkbezoek en woonde sessies bij over onze ambitie op het gebied van kennis, impact en fondsenwerving.

Onderzoek naar geefgedrag onder christenen

Christelijke gevers aan goede doelen vinden het belangrijk dat een goed doel christelijk is. Maar als ze moeten kiezen aan welk doel ze geven, vinden ze vooral betrouwbaarheid en impact belangrijke argumenten.

Vrienden van het vfonds vinden Vrede en Vrijheid belangrijk. Voor onze vrienden hebben wij regelmatig interessante aanbiedingen zoals deze winactie voor stripboek De scherpschutter over de Slag om de Schelde

Wij mogen 10 vrienden blij maken met dit bijzondere stripboek

20 november 2019

Een verslag van Richard Havinga, Wycliffe Bijbelvertalers

In Servië heeft de geweldige dierenvriend Sasha een asiel waar maar liefst 800 honden opgevangen zijn.

In een bomvol uitgelaten Archeon in Alphen aan den Rijn is vandaag tijdens de Museumkids Awards de winnaar van de Museumeducatie Prijs 2020 bekend gemaakt. Het beste educatieproject is het Sint-Maarten Debat van Museum Catharijneconvent in Utrecht en samenwerkingspartners!