Nieuws

03 november 2021
Dorcas

Geef voor voedsel tijdens de Dorcas Voedselactie

Hope

Hoop is een mooi woord...

Hoop is, dat mensen inzien dat alle zwerfdieren over de hele wereld het ontzettend moeilijk hebben en dat wij als mensheid zelf het zover hebben laten komen.

Regenboog Boekbinderij

In een wat frisse lente, met hopelijk een mooie zomer voor de deur, vonden wij het tijd voor wat zonnestralen vanuit twee van onze werkprojecten: de boekbinderij en het naaiatelier. Ze spreken tot de verbeelding en vooral... ze inspireren.

Dorcas_

Wat is het nut van een executeur?

stichting-dierennood-hulpproject

Heel bijzonder: Mirela heeft in haar grote tuin maar liefst 700 dieren opgenomen. Haar naam is Mirela Marcu en het verhaal van deze jonge en zeker ook bijzondere vrouw begint in 2012 wanneer zij haar eerste hond redt.

Nederlands Blazers Ensemble

Op zondag 21 maart spelen het Nederlands Blazers Ensemble (NBE) en het jongNBE hun nieuwe programma Unlocked. De voorstelling gaat deze zondagmiddag om precies 15.00 uur in twaalf theaters tegelijk in première via een livestream op Facebook.

Een goede slaapplek.

Als we je vragen hoe groot het belang van een goede slaapplek is, zeg je vermoedelijk dat je zonder niet zou kunnen functioneren. 'Geen eigen bed ...', stel je dat eens voor. Hoe tank je dan bij na een zware dag en verschijn je weer uitgerust op je werk?

Foto rmo.jpg

Oog op de Oudheid is een jaarlijkse serie presentaties en discussies over de bestudering van de oudheid, georganiseerd door het Rijksmuseum van Oudheden.

Beeld: Shutterstock.com

De coronacrisis lijkt geen negatieve gevolgen te hebben voor de inkomsten van christelijke goede doelen. Dat blijkt uit een onderzoek van het Nederlands Dagblad onder christelijke organisaties.

Stichting Armoedefonds heeft van het Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport een donatie ontvangen van vijf miljoen wegwerpmondkapjes. Het Ministerie heeft dit initiatief genomen vanwege de zichtbare nood aan beschermingsmiddelen bij mensen in armoede.