Nieuws

Met een goed gevoel uw vermogen nalaten

Nadenken over wat er gebeurt met uw vermogen na uw overlijden. Dat doet u niet iedere dag. Toch is het belangrijk om hier tijdig bij stil te staan.

Testament opstellen is altijd belangrijk

Of u nu een goed doel opneemt in uw testament of niet, een testament opstellen is altijd aan te bevelen! Wij geven u enkele belangrijke redenen.

Gids Nalatenschap editie september 2019

Alle abonnees van de NCRV Gids ontvangen deze week de septembereditie van Gids Nalatenschap als bijlage bij hun omroepblad. Beide edities van deze gids blijken te voorzien in de behoefte onder lezers bij het opmaken van hun testament en het nadenken over het eigen nalatenschap. 

10 jaar Stichting Dierennood

Voor ons is 22 september 2019 een bijzondere dag. Stichting Dierennood bestaat vandaag namelijk 10 jaar!

Toen de Nepalees Amar Timalsina jong was, kreeg hij lepra en verstootte zijn omgeving hem. Nu reist hij de hele wereld rond om over de ziekte te vertellen.

’s Graveland, 18 september 2019 - Natuurmonumenten maakt tientallen natuurgebieden en natuurspeelplekken toegankelijk voor mensen met een beperking. Er zijn al 27 gebieden ontsloten, daar komen de komende maanden nog 13 bij.

De tweejarige Ewa kreeg geen gehoorimplantaten, omdat haar familie nog geen verblijfsstatus had. Vier jaar later kan zij daardoor niet goed horen en spreken.

Ruim 1.200 organisaties en bijna 90.000 mensen kwamen tijdens de Week van de Alfabetisering in actie voor een geletterd Nederland. Daarmee vestigt deze 15 editie een record in de geschiedenis van de themaweek.

In Oeganda zijn ze de witte, eigengereide, superieure goeddoeners zat, lazen we woensdag in De Verdieping van Trouw. En terecht.

MS-research

Het MS Centrum Amsterdam zoekt voor Project Y alle mensen met MS die in 1966 in Nederland geboren zijn. Het doel van dit onderzoek is het vinden van de oorzaak van de verschillen in het ziektebeloop tussen mensen met MS.