Nieuws

Muziek

Wij zijn enorm blij dat de aankomende achtste editie op 11, 12 en 13 september in een aangepaste versie toch door kan gaan. Weliswaar niet in de feeërieke setting op het Amstelveld, maar via livestreams vanuit de nabijgelegen vermaarde Studio150 Bethlehemkerk.

Reumafonds.png

De jaarlijkse Avond4daagse gaat dit jaar toch door, in een speciale Home Edition. Samen met de Koninklijke Wandel Bond Nederland maakt ReumaNederland hier een extra bijzondere editie van.

Logo Mindwize.JPG

Hoe werven we straks weer deur-aan-deur donateurs?

Foto zwerfhond.jpg

ran... alleen al de naam doet vermoeden dat hier heel veel dierenleed schuilt. En dat is ook zeker zo.

Natuurlijk wil Stichting Dierennood overal waar zwerfdieren hulp nodig hebben, proberen te helpen, maar het moet voor ons ook goed te controleren zijn.

LogoVfonds.png

Vooruitlopend op zijn afscheid als lid van de Raad van Bestuur van het vfonds per 1 juli 2020, heeft mr. Robert S. Croll op 12 mei jl. het voorzitterschap overgedragen aan vice-admiraal bd Matthieu Borsboom.

LogoLilianefonds.jpg

Het Liliane Fonds liet onderzoeken hoe Nederlandse leerlingen het hebben ervaren om in de afgelopen acht weken niet naar school te kunnen.

Longfonds lanceert digitaal platform voor longklachten na corona

Mensen die ernstig ziek zijn geweest door corona en daarvan nog steeds longklachten ondervinden, kunnen vanaf vandaag met hun vragen terecht op coronalongplein.nl.

foto eurowijs

In het hele land zitten kinderen verlegen om goede schoolspullen. Vanuit alle hoeken horen we dat veel kinderen geen