Nieuws

Dorcas

Een goed doel opnemen in het testament is één van de vele mogelijkheden met betrekking tot het verdelen van de erfenis. Vaak vinden ouders het echter lastig om hierover het gesprek aan te gaan met hun kinderen.

18 januari 2021
Frans Hals Museum-

Haarlem, 14 januari 2021 - Nu het Frans Hals Museum de deuren langer dicht moet houden, blijft het museum online actief om zijn publiek te inspireren. Daarom is de fotowedstrijd ‘Zie Jezelf Anders’ gestart in samenwerking met kunstenaar Angela Tellier.

Top 10 fotowedstrijd NDZ

Stichting Nationale Dierenzorg lanceerde in december de fotowedstrijd: Het leukste (huis)dier van 2020.

Vanaf 16 oktober 2021 organiseert Keramiekmuseum Princessehof in Leeuwarden een grote Koreatentoonstelling. Het museum wil een klankbordgroep vormen van leden met een Koreaanse achtergrond.

3FM Serious Request van start op Vliegveld Twente

Zojuist is 3FM Serious Request – The Lifeline van start gegaan. Tot en met 24 december trekt NPO 3FM alles uit de kast om geld op te halen voor

De Global Mercy is het nieuwste schip van Mercy Ships en komt in 2021 in de vaart. | Foto: copyright Mercy Ships

Een groep vrienden van Mercy Ships zal in de maand december alle giften voor de inrichting van het schip Global Mercy verdubbelen. Het schip is in opdracht van Mercy Ships gebouwd op een werf in China waar de komende maanden verder wordt gewerkt aan de inrichting.

See You is de nieuwe naam van Light for the World Nederland.

Per 1 januari 2021 neemt Light for the World Nederland afscheid van Light for the World, en verandert haar naam. De nieuwe naam wordt SeeYou. Door deze stap kunnen we nog effectiever, en nog dichter bij het hart van onze organisatie, opkomen voor mensen met een beperking.

Bestuursleden van het Arie Kuiper fonds overhandigen online een cheque aan directeur van Stichting MS Research. | Beeld: website MS Research

Vandaag heeft Ed Kuiper, oprichter van het Arie Kuiper Fonds, online een cheque overhandigd aan Dorinda Roos, directeur van

Nalaten aan Cultuur

Negen prominente culturele instellingen slaan vanaf vandaag de handen ineen om gezamenlijk een breed publiek te bereiken en

Rotary-mercy ship

De Rotary Clubs uit Dordrecht, Rotterdam-Zuid en Schoonhoven hebben samen met andere Rotary Clubs in Europa, Amerika en Afrika met succes geld ingezameld voor de Africa Mercy van Mercy Ships, het grootste particuliere ziekenhuisschip van de wereld.