Ruige roeiers stranden in poging de Noordzee te bedwingen

De roeiers van De Zoncorporatie die met Expeditie Noordzee van Engeland naar Nederland zouden roeien om geld in te zamelen voor De Regenboog Groep, hebben de overtocht wegens heftige weersomstandigheden moeten beëindigen. De mannen zijn bitter teleurgesteld Zie hier het filmpje waarin de bittere teleurstelling zichtbaar is.

Voor ons zijn de roeiers echte helden; zij stapten immers in de boot voor dit dolle avontuur om onze inloophuizen te kunnen voorzien van zonnepanelen. En die belofte houden zij, ongeacht de uitkomst! 

Lieve mannen van De Zoncorporatie: wat zijn we trots op jullie lef en gedrevenheid! Ontzettend veel dank voor jullie prachtige gebaar, loyaliteit en de moed om een risico te nemen voor het goede doel! 

DJ Bone's Homeless Homies draait op ADE voor De Regenboog!

De Detroitse DJ Bone en zijn vrienden draaien 18 oktober tijdens ADE voor ons in Shelter, onder de A'DAM toren! De opbrengst van die dag gaat naar ons project de Rainbow Soul Club, dat wordt geleid door twee kunstdocenten.

Samen met de bezoekers van inloophuis Blaka Watra organiseren zij twee keer per week een ‘tekentafel’ waar iedereen kan aanschuiven. Bekijk hier het filmpje van DJ Bone bij Blaka Watra en check het event op Facebook!

Meer nieuws van De Regenbooggroep: www.deregenboog.org