Steun KiKa door het maken van schoolfotoboeken

Kika

KiKa en Onsfotoboek slaan de handen ineen en komen met een prachtige actie! (Dit is een doorlopende actie. Later in het jaar pas een fotoboek maken is ook prima)

OnsFotoboek heeft speciaal voor basisscholen de mogelijkheid om, eenvoudig en snel, een mooi schoolfotoboek te kunnen maken. De leerkracht of klassenouder kan na een leuke activiteit een fotoboek maken. De ouders/verzorgers van de leerlingen kunnen dit schoolfotoboek vervolgens via een bestellink voor slechts € 15,-, inclusief bezorging, bestellen. Per bestelling doneert OnsFotoboek € 2,50 aan KiKa en € 2,50 aan jullie school. KiKa gebruikt de donaties voor het financieren van onderzoek naar kinderkanker om de behandeling te verbeteren. Jullie school kan de donaties o.a. gebruiken voor nog meer leuke activiteiten! Klik hier voor meer informatie

Tip: Wat dacht je van een speciaal 'lockdown' fotoboek waarbij de kinderen foto's insturen? Of de voorbereiding en uitvoering van de groep 8 eindmusical?

Bekijk en bestel gratis onze brochure

Wij hebben voor deze actie een brochure in de vorm van een schoolfotoboek gemaakt. Bekijk en bestel hier onze brochure.

Aanmelden Zijn jullie nu al net zo enthousiast als wij? Meld je dan vrijblijvend aan door een mailtje terug te sturen!

Er zijn geen verplichtingen! De school en/of groep bepaalt zelf of en wanneer er een fotoboek wordt gemaakt. De ouders/verzorgers bepalen zelf of ze een fotoboek willen bestellen.

Privacy

Wij weten hoe belangrijk privacy is! Om dit goed te regelen, hebben wij een toestemmingsverklaring laten opstellen. Klik hier voor meer informatie