Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Beschrijving organisatie

“Het is een prettig idee dat wij ons in kunnen zetten voor een wereld zonder kanker, ook na ons overlijden.”

Familie Minkman

Jaarlijks krijgen meer dan 100.000 mensen in Nederland de diagnose kanker. Een verschrikkelijke mededeling die levens op zijn kop zet. Wij willen kanker beter leren begrijpen, zodat we deze ziekte kunnen bestrijden. Hiervoor zijn onderzoek en voorlichting van levensbelang.

Met uw steun, nu én later, is er zoveel te bereiken

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is de enige organisatie in Nederland die richtlijnen opstelt voor voeding en leefstijl om de kans op kanker te verkleinen.
Wij willen dat door gezonde keuzes in voeding en leefstijl minder mensen kanker krijgen, meer mensen kanker overleven en dat de kwaliteit van leven tijdens en na kanker toeneemt.

Steeds meer mensen besluiten de wereld iets moois na te laten door het Wereld Kanker Onderzoek Fonds op te nemen in hun testament. Dit is een zeer bijzondere manier van steunen.

Schenk een toekomst zonder kanker
In de Gids over nalaten van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds leest u meer over onze missie en doelen. Ook vindt u hierin praktische informatie over nalaten en handige formulieren om uw nalatenschap voor uzelf overzichtelijk in kaart te brengen. Vraag de gratis gids aan via nalaten@wkof.nl of 020 344 9595.”

Adres: 
Postbus 15444
1001 MK
Amsterdam

Contact:

Telefoon:
E-mailadres: