Wordt het de hel of het paradijs?

De hele opvang van Cristina moet worden afgebroken...

Moet je je toch voorstellen, dat je je halve leven al hebt gegeven aan het opvangen van honderden lieve dieren in grote nood op straat.

Dat je daar met je ouders heel veel hokken voor gebouwd hebt op een klein stukje grond. Dat alles goed gaat en er minder dierenleed op straat is.

Maar dat een paar zeurende buren gaan klagen over het blaffen en dat je dan opeens te horen krijgt dat je binnenkort helemaal moet gaan ophouden. En dat alles wat je opgebouwd hebt, onder je ogen door brute mannen met de grond gelijk wordt gemaakt.... Dat overkwam Cristina!

Nu wil ze proberen ook haar laatste dieren toch nog ergens onder te brengen. Daar heeft ze veel geld voor nodig..... Het gaat dus om het reisklaar maken van enkele tientallen dieren waar Cristina wel al een plekje voor heeft gevonden, maar nog wel die dieren moet laten vaccineren, dierenpaspoort, chip, enz.

Zij heeft om voor zoveel mogelijk dieren een reddingsplekje te kunnen bemachtigen, aangeboden dat die mensen alleen het transport hoeven te betalen.

Alle donaties voor dit project betekenen dus letterlijk een enkeltje paradijs i.p.v. naar de hel van het dodingsstation...

Lees hier verder.