Zwerfdieren hebben HOOP én ACTIE nodig!

Hope

Hoop is een mooi woord...

Hoop is, dat mensen inzien dat alle zwerfdieren over de hele wereld het ontzettend moeilijk hebben en dat wij als mensheid zelf het zover hebben laten komen.

Hoop is er, op veel actie zodat wij deze dieren een plekje kunnen geven waar ze veilig zijn en waar ze niet opgejaagd of mishandeld worden.

Hoop is een groot en belangrijk goed wat gekoesterd moet worden. Maar alleen HOOP is niet genoeg...

Hope was ook de naam van dit prachtige hondje Een wit, beeldschoon meisje met een pijnlijk gebroken poot. Ze werd gevonden door dierenredster Selma in Turkije, hoog in de bergen waar verder bijna niemand komt. Het kon niet anders of Selma noemde haar ‘Hope’. Ze werd naar de dierenarts gebracht en geopereerd. Het leek allemaal zo goed te gaan. Maar na een paar dagen kreeg Hope hoge koorts en wilde niet meer eten of drinken. Selma bezocht haar dagelijks in de kliniek en droeg haar op een gegeven moment naar buiten om wat met haar te zitten, haar moed in te spreken en haar vast te houden. Het leek wel of Hope daarop had gewacht – nog éénmaal in de liefdevolle armen van haar engel op aarde. Een zucht en een zacht kreuntje volgde... Hope stierf in de armen van een huilende Selma. De foto , die op het moment van de redding gemaakt was, staat nu symbool voor Selma's bewonderenswaardige werk voor veel zwerfdieren in de Turkse bergen. Een mooier monument van hoop is er niet. Want Selma ging dóór!

Wil je alsjeblieft meehelpen om Selma ook veel andere zwerfdieren uit de ellende te laten halen en weer hoop te geven? Doneer dan rechtstreeks. Meer weten? Lees HIER meer over dit hoopvolle project. En je weet, bij ons wordt je donatie echt goed besteed. Wij kennen namelijk geen aftrek voor kosten zoals salarissen, huisvesting, autovergoeding of andere overbodige franje. Alles voor de dieren!

Doneer ajb vandaag nog voor deze extra campagne:
 NL16 INGB 0004 7841 60
t.n.v. Stichting Dierennood o.v.v. 'Klein Project 78'
of via onderstaande doneerknoppen.